Moth and Rabbit

Mark Buxton vertaalde voor niche parfumhuis Moth and Rabbit cultfilms naar unieke parfums. Exclusief in de Benelux te verkrijgen bij ... smell stories ...

Moth and Rabbit (M.A.R.) is een hedendaagse verhalenverteller die het principe van transformatie (Moth) en reproductie (Rabbit) gebruikt om eindeloze verhalen met en door parfums te vertellen.

Alle parfums, gemaakt door de bekende parfumeur Mark Buxton, halen hun inspiratie uit de ideeën, scenes en absurditeiten die in iconische films als The Lobster, A Single Man of The Virgins tot uitdrukking komen. 

 

"olfactieve verhalen die je terugbrengen naar de film, de scenes, de emotie"

 

De olfactieve verhalen draaien om de verbeelding van de hedendaagse samenleving en worden verteld door middel van een multisensoriële ervaring. 

Praten over geuren is moeilijk, omdat de woordenschat die we daarvoor ter beschikking hebben zeer beperkt is. Door de ingrediënten te vertalen naar korte woordspelingen, geven ze niet alleen de verpakking een fysiek karakter dat zowel visueel als narratief is, maar stellen ze de ingrediënten ook in staat om hun eigen verhaal te vertellen.

Mark Buxton

Mark Buxton