Moth and Rabbit - La Haine - Eau de Parfum

€135,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

De confronterende noten van metaal en verbrande rubber zorgen voor instant alertheid, klaar voor een dag vol onverwachte wendingen. 

 

... verhaal

La Haine (de haat) is geïnspireerd op Mathieu Kassovitz' gelijknamige zwart-witte suspense film uit 1995. De film gaat over drie jonge vrienden en hun strijd om te leven in de multi-etnische Parijse banlieues. De film schetst een donker en ruw portret van rassenconflicten en politiegeweld, een sentiment dat wordt weerspiegeld in de geur. 

Een kalme maar confronterende geur die je bij je nek grijpt als een scherp koud mes met bucchu-zwavel, metalige, bloedige tonen en koude aldehyde's. Het gevoel dat er iets op til is,  met verbrande rubber, koude cedernoten die een betonachtig effect creëren, gecombineerd met berkenteer, leer en laurierolie.
Het parfum evolueert naar een koude, vochtige geur met cederhout, donkere muskus en mos.

Bekijk het parfum: 

 

... noten

een klap, het aangewakkerde bewustzijn, verbrijzeld glas, gepolijst geweerstaal dat de winterlucht in brandt steekt, verloren zielen in woningbouwprojecten, een vrije val, het koude zweet dat 's nachts uitbreekt, verbrande sporen die op gebarsten trottoirs worden getrokken, triggers die terugvallen, stof dat opwaait, flashbacks, de tijd die stilstaat

 

... maker

Mark Buxton

0 sterren op basis van 0 beoordelingen