Moth and Rabbit - Parasite - Eau de Parfum

€135,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

... verhaal

Parasite gaat over de gecompliceerde gevoelens die de toegewijde werknemers hebben voor hun werkgevers, en verheft het tot een ware symfonie van respect en minachting. Parasite opent met vers gemaaid gras en gaat over in een douche van freesia en lelietjes-van-dalen zodra de glimlach zich in grimassen wringt wanneer de echte wereld zich over het gemanicuurde gazon uitstort. Rijkelijke patchoeli en rokerig guaiac hout drukken de tedere mijmering uit over de familiaire liefde die ontstaat en het bittere, al te late besef dat je geen thuis kunt kopen.

Parasite, een Zuid-Koreaanse film van Bong Joon-ho, was de eerste niet-Engelstalige film die in 2019 de Oscar voor beste film kreeg. De film won ook de Gouden Palm op het filmfestival van Cannes dat jaar. 

Bekijk het parfum:

 

... noten

genieten van een sigaret op een overlopend toilet, goedkope slipjes, sneakers gedrenkt in rioolwater, citroenen aan de limonade, genieten van insectenverdelger op straat, zonder plan kan er niets misgaan, gewoon nep, zuurgroen gazon, op jacht naar wifi dekking, pas ik in deze setting?

 

... maker

Mark Buxton

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen