Moth and Rabbit - Love Exposure - Eau de Parfum

€39,90
Beschikbaarheid: Op voorraad

De bedwelmende, delicate geur van witte bloemen met een dierlijke ondertoon toont tegelijk je lieflijke en kinky kantjes. 

 

... verhaal

Love Exposure is geïnspireerd op de gelijknamige Japanse film uit 2008 van Sion Sono. De film richt zich op een jonge man Yü, die streng katholiek wordt opgevoed.Omdat zijn vader boos wordt omdat hij nooit zonden op te biechten heeft, begint hij foto's te maken onder de rokken van meisjes. Nadat Yū een weddenschap met zijn vrienden verliest, stemt hij toe om de stad in te gaan gekleed als vrouw en een meisje te kussen dat hij leuk vindt. Hij komt een jong tienermeisje tegen met de naam Yōko en wordt verliefd op haar. Maar Yōko valt voor zijn vermomming en ontwikkelt gevoelens voor zijn alter ego Sasori. 

Ondertussen wordt Yū gevolgd door Aya Koike, een lid van de sekte "Zero Church", die verliefd op hem is geworden nadat ze hem betrapt heeft op het nemen van een foto van haar slipje.

Een verhaal dat met een bepaald soort humor en spanning wordt verteld en tot een onvoorspelbaar einde leidt. Liefde. Een delicate bloemengeur, op de een of andere manier onschuldig, maar sterk: lust. Propere, maar tegelijk kinky dierlijke noten die door de geur heen lopen; costus, indol, komijn en ambergrijs: geweld. De verrassende bloederige noot van de bucchu olie, de laurier en de metaalachtige noten: seks. De geur van een hete, natte huid: religie.

Bekijk het parfum: 

 

... noten

delicaat maar kinky, het nastreven van onschuld en kleine natte slipjes, kracht, de geur van bloed, in de oorlog van de liefde, hete huid na de seks, het Heilige en het bevuilde

 

... maker

Mark Buxton

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen