Moth and Rabbit - Single Man - Eau de Parfum

€39,90
Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze geur biedt je door het gebruik van verschillende houtsoorten zoals mahonie en ceder een rustgevend, comfortabel en troostend gevoel. 

 

... verhaal

Single Man is geïnspireerd op het regiedebuut van Tom Ford uit 2009, gebaseerd op de roman van Christopher Isherwood.

A Single Man vertelt het verhaal van George, een Engelse professor aan een universiteit in Los Angeles, die het moeilijk heeft om met het leven om te gaan. Jim, zijn partner sinds zestien jaar, is net overleden in een auto-ongeval. Jim's familie vertelde George niets over de dood of het ongeluk, laat staan dat ze hem toestonden de begrafenis bij te wonen.

Op een dag beslist George om zijn zaken op orde te krijgen en daarna uit het leven zal stappen, dat hij beschouwt als zinloos. Tot een knappe, engelachtige leerling Kenny Potter brutaal maar respectvol zijn leven binnenwandelt en bij hem weer levensvreugde en een vaderlijk verantwoordelijkheidsgevoel opwekt.

Bekijk het parfum: 

 

... noten

naakt langzaam in het water zinken, verontrustend tafereel, brutale eenzaamheid, routine, charmante oplichter, flirterige student, de facade doorbreken, kunstenaarschap en kunstmatigheid, is een heteroseksueel huwelijk reëler dan homoseksueel partnerschap?, een sigaret delen met een mooie Spaanse jongen, naakt zonnen op ruwe rotsen

 

... maker

Mark Buxton

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen