Agatho - Giardinodiercole - Eau de Parfum

€250,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Ervaar de kracht van de mythische Hercules door dit kruidige fougère parfum met bergamot, jeneverbes, wierook en nobele, oosterse houtsoorten.

 

... verhaal

Het is de kracht van de mythe en de elegantie van de tuin die de inspiratie vormden voor deze verfijnde en krachtige geur.

Het Huis van de Tuin Hercules in Pompeii is vernoemd naar een klein standbeeld van de mythische held Hercules in de tuin van deze privéwoning. De meeste planten die in de tuin groeiden, konden worden gebruikt voor de productie van parfum en geurige oliën. Daarom wordt het huis ook wel het Parfumhuis genoemd. 


Bergamot en jeneverbessen komen volledig tot ontplooiing op een tapijt van wierook en lossen op in de aanhoudende suggestie van oosterse houtsoorten. 


De aanwezigheid van een marmeren Hercules in de tuin van het huis van de parfumeur, triomf van moed en onsterfelijkheid, verheft de creaties van Agatho tot mythe en de Giardinodiercole wordt een parfum.

 

... noten

bergamot, superessence ciste, lavendel, rabarber, jeneverbessen, wierook, chili, saffraan, zwarte peper, salie, patchoeli, sandelhout, Virginia cederhout, cashmere hout, labdanum, storax, amber, muskus

 

... maker

Maurizio Cerizza

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen