Gabriella Chieffo - Lye - Eau de Parfum

€150,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Herinner je de mooie momenten uit je jeugd. Zorgeloos spelend in het gras, terwijl de verse was hangt te drogen in de zon.

 

... verhaal

Ogen dicht. Een groene weide. Oma 's waskuip. De geur van de zon die de kleren droogt die net zijn opgehangen. De huid ademt gezonde lucht. De zintuigen worden rustiger en er begint een gracieuze rust in je ziel te komen. Elke ademtocht brengt een wolk van goedheid naar buiten, de geur van witheid. En van binnen heerst het gevoel dat niets ooit zo helder en schoon is geweest. Deze harmonie, die warme en vreedzame glimlach, die geur die vertelt over kinderdromen en over het leven. 

As, zoals alfa en omega, wordt de echte hoofdrolspeler in deze geur. Lye, of loog, ooit gebruikt om de was te bleken en te reinigen, bereikt plots je geurgeheugen, opgeroepen door een unieke en alomvattende geur. Puur. De sprankelende topnoten van Calabrische bergamot en Sorrento citroen, worden al snel verzacht wanneer kruidige, warme wierook zich manifesteert. Centraal in de creatie bemerk je de aanwezigheid van iris, delicaat doordrenkt met gedroogd leer. De basisnoten, patchoeli en opoponax, ronden deze fascinerende geur mooi af. 

 

... noten

bergamot, citroen, iris, wierook, vanille, patchoeli, opoponax, leer

 

... maker

Gabriella Chieffo met Maurizio Cerizza

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen