Gabriella Chieffo - Ragù - Eau de Parfum

€150,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Een uniek parfum vol verse kruiden en specerijen, dat je zal herinneren aan die mooie momenten met je familie. Samen in de keuken, samen rond de tafel.

 

... verhaal

Het is zondag. Het open raam biedt uitzicht op een stille wereld. Een daverend gelach klinkt op de achtergrond en overstemt het zachte gebabbel van vrouwen met warme, liefdevolle handen. Er hangt een parfum doorheen het huis, dat op deze feestelijke dag in elk klein hoekje van het leven binnensijpelt. Met zorg en geduld wordt het lekkers gemaakt dat met alle zintuigen wordt gegeten: het rood van gekarameliseerde tomaat, de zwarte peper die de neus en de geest kietelt, de tastbare frisheid van basilicumblaadjes. En als de smaak is bedaard, blijft die mengeling van feestelijke aroma's, die nu licht en zacht zijn geworden, in de lucht hangen.

Een zachte zoetheid die naar thuis smaakt. Een familieparfum. Ragù is een ongewone en bijzondere geur. De topnoten van sinaasappel, bergamot en roze peper, leiden naar een aangenaam hart met diepe noten van leer en kasjmierhout. Een luchtige kruidigheid, aromatisch en ondefinieerbaar, in harmonie met kruidachtige noten, ondersteund door een ietwat houtachtige en amberachtige warmte.

Ragù is meer een aura dan een parfum. Het graaft in je herinneringen en projecteert ze naar het hier en nu. 

 

... noten

sinaasappel, bergamot, roze peper, zwarte peper, nootmuskaat, kruidnagel, elemi, kardemon, saffraan, leer, cederhout, kasjmierhout, patchoeli, cypriol, muskus

 

... maker

Gabriella Chieffo met Luca Maffei

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen