Gabriella Chieffo - Latte d'Oro - Eau de Parfum

€180,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit romig parfum met kaneel, melk en vanille bezorgt je een instant gevoel van welbehagen.

 

... verhaal

Ik heb de dunne lichtstralen geabsorbeerd, als voedsel van jouw mond naar de mijne. In deze heropleving, na de tranen van een schrijnende geboorte, vond je me, een wrak achter je deur. Geen briefje. Geen instructies.

Ik was gewoon een pasgeborene met een oud gezicht en de ondraaglijke bagage van een zwaar verleden. Je verzamelde de stukken van wie ik was en voegde ze samen met de gouden lijm van knuffels, je genas me met honing en woorden, en noemde me bij mijn mooiste naam, Vriend. Je spoelde al mijn pijn weg met melk. Met de zon die in je schijnt, versloeg je de winter van angst die gedachten bevriest.

Regen na regen en zee na zee liet je me opstaan en keek je naar het beeld van mezelf dat uiteindelijk bij me terugkwam, kraakvers, perfect en niet eens te onbeduidend. Ik groeide. Je vulde mijn verstokte adem en mijn hoerige liefdesverdriet, die ik had toen ik niets was. Je vond me toen ik verdwaald was. We sliepen en droomden ervan om krijgers te zijn, met een zucht van hoop die resoneerde in onze borst.

 

... noten

bergamot, kaneel, verse gember, nootmuskaat, melk, iris, tumeriek, jasmijn, kokosnoot, sandelhout, vanille, leer

 

... maker

Gabriella Chieffo

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen