Gabriella Chieffo - Camaheu - Eau de Parfum

€150,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Maak je look af met dit juweel van een parfum. Een edelsteen van roos en jasmijn met vanille gevat in de koele geur van klimop en citrus, als edel metaal.

 

... verhaal

Een sensuele vloeistof dringt binnen in je roekeloze gevoelens die hun eigen persoonlijkheid ontdekken en onthullen wat er achter je masker schuilt. Een ziel die sterk is vanwege haar eigen kwetsbaarheid. Het zijn van een man en het zijn van een vrouw verwerft eigenwaarde in de essentie van het mens zijn.

Het aura van ieder van ons laat een onderscheidend teken achter in doorleefde ervaringen: als een camee, waarvan de harde consistentie wordt getemperd door kronkelende en sensuele lijnen, is het een zichtbaar en onveranderlijk teken van specifieke sporen; zo laat Camaheu ondubbelzinnig een teken van zijn aanwezigheid achter.

Camaheu, de oude Franse naam van de camee, neemt de rigiditeit van de wereld in zich op en herleidt deze tot haar dierbare en verleidelijke essentie: wat hard en levenloos is, als een steen, wordt ongrijpbaar en levendig. Haar oprechtheid verovert alle zintuigen. Dit parfum onthult haar aromatische geur, stimulerend en provocerend, met topnoten van bergamot en pompelmoes, geïntensiveerd door een symfonie van klimopblaadjes. 

De hart- en basisnoten (jasmijn, roos, eikenmos, amber, vanille) geven een onvergetelijke indruk aan dit parfum vol charme.

 

... noten

bergamot, pompelmoes, klimopbladeren, jasmijn, roos, vanille, amber, eikenmos

 

... maker

Gabriella Chieffo met Maurizio Cerizza

0 sterren op basis van 0 beoordelingen