Gabriella Chieffo - 1 2 3 Stella! - Eau de Parfum

€200,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Voel je bevrijd en klaar voor een nieuwe start met dit parfum dat fris opent met citrusnoten en zeezout, om dan volop haar majestueuze geur van seringen en tuberoos te laten schitteren.

 

... verhaal

1,2,3, ster! Je bent bewogen! Nu terug naar het beginpunt!

Gelach en stemmen uit het verleden weerklinken, beladen en doorschijnend. Je hoofd vol met gedachten, met zuchten. Gebroken kooien en kettingen.

Herwonnen eenzaamheid en onthechting verzoeken mij om iets anders te worden. Ik kan niet bestaan zoals jij wilt, ik kan jouw stappen niet in mijn schoenen lopen, ik kan het script dat jij dicteert niet schrijven.
Je kunt me niet op een pervers schaakbord plaatsen om jouw bewegingen uit te voeren, die me doen afdwalen en doorzichtig maken. Ik zal uit mijn schelp breken en de leegte in me uitdagen, ik zal deze honger naar liefde stillen, een weg van duizend stenen bouwen, je ver van jezelf brengen, weg van mij die nog steeds van je leef.

En ik zal het dwangmatige lied van jasmijnen inademen, in golven van zee, en me verwonderen over de andere ik die ik zal worden, me losmakend van jou, om het lot na te jagen, om het geluk te betoveren.

1,2,3, ster! Ik zal nieuwe stappen zetten, de mijne, ik zal gezien, bekeken en beoordeeld worden. Ik zal gedwongen worden naar het beginpunt te gaan.
Ik zal het spel verliezen, dat weet ik, maar ik zal nooit kunnen zeggen, als ik eenmaal tot stilstand kom, dat ik niet geleefd heb.

 

... noten

gember, groene mandarijn, bergamot, zilte noten, jasmijn, tuberoos, ylang ylang, lilac, muskus, sandelhout, patchoeli, amber, bittere cacao, eikenmos

 

... maker

Gabriella Chieffo

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen