Agatho - Fauno - Eau de Parfum

€250,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Geef je over aan de onbetwiste charme van de mythologische Faun, met dit parfum met noten van tabak, Spaanse pepers, tuberoos en wierook.

 

... verhaal

Het is in de overtuiging van zijn onbetwiste charme dat de bronzen Faun danst in de luxueuze labyrinten van het oude Pompeii, met noten van grijze amber en cederhout.

Het huis van de Faun, gebouwd in de 2e eeuw voor Christus, was een van de grootste en meest indrukwekkende privé-woningen in Pompeii en herbergde vele grote kunstwerken. Het huis werd genoemd naar het bronzen beeld van de dansende faun, dat zich oorspronkelijk op de rand van het impluvium bevond, een bassin voor het opvangen van regenwater. De faun is een mythologisch half mens - half geit wezen uit de Romeinse mythologie, en was een symbool van vrede en vruchtbaarheid.

De elegante sfeer van de pimento en tuberoos wordt versterkt door de sensualiteit van de tabaksbladeren, die samen met de wierook en magnolia warme en krachtige noten vrijgeven, zoals de ontembare Faun. 

 

... noten

pompelmoes, bergamot, artemisia, zoete sinaasappel, tabaksbladeren, rookaccenten, jasmijn, pimento, petitgrain, tuberoos, magnolia, jeneverbessen, muskaatsalie, amber, olibanum (wierook), cederhout, suède, patchouli

 

... maker

Maurizio Cerizza

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen