Nineteen sixty nine - Capri - Eau de Parfum

€155,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

... verhaal

Het prachtige terrein met olijfbomen rondom Villa Malaparte. De zon straalt aan een helderblauwe lucht. Ik hoor de oceaan onder me, ik voel de middagwind die mijn huid streelt. Ik neem de aroma's van bloeiende sinaasappel- en mandarijnbomen in me op en voel aan de warme rotsen.

De sfeer is sereen, bijna bijbels. Met mijn verrekijker zie ik hem in een wit linnen pak, rijdend in de kleine rode sportwagen, nonchalant met zijn sigaret in de hand. Bardot draagt haar blauwe haarband, de wind speelt in haar blonde lokken. In de verte zie ik Christina, het jacht. Ik denk dat Onassis de hitte niet kon verdragen. Ik zie Jackie op het zonnedek liggen met een zonnebril en een Pucci kaftan, terwijl ze naar haar vriendin kijkt die in het koele water duikt. Een ober brengt de dames verfrissende drankjes op een zilveren dienblad. Ik stel me het gerinkel van ijsblokjes in kristallen glazen voor. San Pellegrino met een schijfje citroen, precies zoals ik het wil.

Bekijk het parfum: 

 

... noten

mandora, bittere sinaasappel, zoete sinaasappel, kamille, kardemom, roze peper, Sichuan Peper, jeneverbessen, mandarijnolie, mandarijnblad, galbanum, jasmijn, osmanthus, ylang ylang olie-extract, ambroxan, engelwortelzaad, witte muskus

 

... maker

Johan Bergelin en Amelie Bourgeois 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen