Locherber Milano - Banksai - Diffuser met geurstokjes

€78,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

De Banksai diffuser neemt je mee naar de Australische landschappen waar de spectaculaire Banksia bloem groeit, met zijn houtachtige en warme kruidige noten. 

 

... verhaal

De emotionele reis van Locherber Milano bracht hen naar Australië. Banksia is een geur geïnspireerd op de gelijknamige Australische wilde bloem.

De geur, aromatisch, houtachtig en kruidig, opent met balsamieke noten van Australische eucalyptus en pompelmoes, en evolueert dan naar meer bloemige nuances van monoï, frangipane en boronia. De basisnoten zijn intens met houtachtige hints van Australisch sandelhout en cederhout, kruidige vetiver en Banksia nectar.

Ook de kleur van de fles herinnert aan het fascinerende Australische landschap: de fles in ondoorzichtig glas, geschilderd met de hand, is diep donkerbruin en neigt naar paars als het licht er op reflecteert, om de Banksia-bloem te evoceren. De dop heeft een geraffineerde geborstelde koperen ring die het hout beschermt tegen eventuele resten van parfum. Het label van jacquardstof herinnert aan de textuur van de bloemkegel.

De kostbare materialen die gebruikt zijn en het vakmanschap maken de doppen, die telkens wat verschillend van elkaar, tot een uniek stuk design.

 

... noten 

Australische eucalyptus, monoï, plumeria, Sydney boronia, Australisch sandelhout, cederhout, vetiver, banksia nectar

 

... kenmerken

Dop van Locherber Milano gemaakt van de Banksia bloem.
Handgeschilderde glazen vaas.
Op het stoflabel staan afbeeldingen die doen denken aan de Australische bloem.
Product gepresenteerd met geurstokjes in een elegante doos.
Zwarte vezelstokjes in polyester (buitenzijde) en katoen (binnenzijde). Ze zijn uniform in grootte en vorm, en blijven recht en gladder dan natuurlijke rotanstokjes. Ze zijn niet poreus aan het uiteinde.

Hoe te gebruiken

De duur van een geur hangt af van de grootte van de omgeving waarin hij wordt geplaatst, de temperatuur, het directe zonlicht en de luchtstromen die de verdamping kunnen versnellen.

Houd het niveau in de diffuser voor ten minste de helft van de inhoud en voorkom dat de hoeveelheid zuurstof in de fles de verdampingssnelheid te veel beïnvloedt.

Plaats de diffuser op een stabiel oppervlak.

Vullen: verwijder de dop en gebruik een trechter om de geur in de fles te gieten.  Reinig de buitenste diffuser met een licht vochtige doek voordat je de dop terugplaatst. 

Houd de diffuser uit de buurt van warmte en directe lichtbronnen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen