J.F. Schwarzlose Berlin - TREFFPUNKT 8 UHR - Eau de Parfum

€30,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Voel de spanning van een blind date met dit elegante parfum met mango, gember en vetiver.

 

... verhaal

De opwinding van een blind date.

Treffpunkt 8 Uhr (Rendez-vous om 8 uur), een nieuwe interpretatie van een Schwarzlose-klassieker is contrastrijker; een geur die de spannende verwachting van een rendez-vous met al zijn connotaties capteert.

Deze opwindende vetivergeur heeft een rijke geschiedenis. In de gouden jaren twintig van Berlijn symboliseerde het de legendarische Berlijnse nachten, waarin de internationale kunstscene samenkwam. Beroemdheden, zoals Marlene Dietrich en Josephine Baker, werden verwelkomd in de clubs van de stad en droegen bij tot glamour en glitter van de uitgangsscene. Treffpunkt 8 Uhr gold in die tijd als een sportief mannenparfum. Maar dat weerhield de beroemde Franse danseres en actrice Josephine Baker er niet van om het tot haar signatuur te maken.

Vandaag de dag is het parfum een uniseks parfum en overtuigt het met het frisse gember- en mango-akkoord in de topnoot en verleidelijke vetiver in de basisnoot. Een mooie vertaling in geur van de anticipatie op een afspraakje, waarop in de naam van het parfum wordt gezinspeeld.

 

... noten

mango, verse gember, salie, amaryllis, vetiver

 

... maker

Véronique Nyberg

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen