J.F. Schwarzlose Berlin - TRANCE - Eau de Parfum

€30,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Betover jezelf en degenen rondom jou met dit bedwelmend parfum met Turkse roos, absint en oud.

 

... verhaal

De transformatie van onschuld naar schuld. 

Trance is hypnotiserend en tegelijkertijd een streling van alle zintuigen: ontroerend, intens en dubbelzinnig. Het weerspiegelt Berlijn: moderniteit versus traditie, man of vrouw... zoals de transformatie van onschuld naar schuld.

Toen Houdini mensen verleidde met zijn goocheltrucs, bestond de geur Trance van J.F. Schwarzlose al. Ook nu nog boeit het parfum door haar magische noten van Turkse roos, roos absolute en een rijkelijke hint van oud.

Een poster van het parfum uit het begin van de 20e eeuw is gebaseerd op de goocheltrucs van de tovenaar. Harry Houdini, die zowel man als vrouw wist te fascineren, stond bekend om zijn trucs waarbij hij zich in benauwde omstandigheden kon bevrijden van zijn ketens, en dieren, zelfs olifanten, kon laten verdwijnen. Hij was beroemd in Amerika en Engeland, maar zijn belangrijkste markt bleef Duitsland.

De familie Schwarzlose was op dat moment ook al internationaal bekend en verkocht verschillende parfums over de hele wereld. Ze wijdden de reclame van het parfum Trance aan Houdini. De advertentie toont een betoverde vrouw die niet kan ontsnappen aan de verleidelijke geur van Trance. 

 

... noten

maagdelijke Turkse roos, een heerlijke mengeling van kruiden en bloesems, absint, ciste absolute

 

... maker

Véronique Nyberg

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen