Atelier PMP - Concrete Flower - Eau de Parfum

€95,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Een ode aan graffiti. Concrete Flower is een krachtig en kleurrijk parfum dat je de nodige vitaliteit biedt. Ultra modern, intens groen en verkwikkend. 

 

... verhaal

Laat het beton floreren - een krakend fris alternatief voor troosteloosheid.
Een eerbetoon aan de kunst van Graffiti.

In het begin leek de vraag vrij eenvoudig: wat brengt het beton tot leven? Wat breekt de grijze tristesse van onze steden?

Voor Atelier PMP was het antwoord duidelijk: Graffiti, de vele verschillende vormen van Street Art, Urban Gardening... allerlei creatieve manieren om om te gaan met stedelijke structuren en buiten de betreden paden te denken en leven. Het creëren van "een knisperend en fris alternatief voor troosteloosheid" was de uitdaging die ze aan de sterparfumeur Mark Buxton voorlegden. Het resultaat: een parfum dat je toewaait met de kracht van graffiti, dat verwijst naar beton en felle kleurschakeringen, maar dat vooral de schoonheid en de kracht van de natuur eert - een geur voor een bevrijde wereld. Hoe betuig je je liefde voor graffiti? Hoe verbind je de bloem en de wilde energie van het ongeplande met de strenge kracht van beton? De geur "Concrete Flower" staat voor deze ongetemde energie, de kracht die door beton kan boren.

 


... noten

verf, bergamot, mandarijn, zwarte peper, tijm, salie, kardemom, neroli, gember, jasmijn, iris, kruidnagel, lelie, styrax, sandelhout, Chinese ceder, eikenmos, amber, musk

 

... maker

Mark Buxton

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen