J.F. Schwarzlose Berlin - 1A-33 - Eau de Parfum

€30,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Voel je heerlijk fris met dit parfum met lindebloesem en frisse citrusnoten, een moderne interpretatie van een klassieke cologne.

 

... verhaal

De sfeer van Berlijn in een flesje.

1A-33 de eerste nieuwe interpretatie en is een van de meest succesvolle geuren van J.F. Schwarzlose Berlin.
In de jaren 50 was 1A-33 de absolute bestseller van  dit traditionele Berlijnse parfumhuis. Naast het parfum was er bovendien een ruim assortiment aan zepen en poeders met dezelfde geur. Ook nu nog overtuigt de buitengewone geurcreatie van dit edele parfum met heerlijke lindebloesem, magnolia en jasmijn in de hartnoten en frisse topnoten van mandarijn en kruidige roze peper.

Het lindebloesemextract symboliseert de beroemde "Berliner Luft", de lucht van Berlijn, die je rond de prachtige boulevard van Unter den Linden in het midden van de stad kan opsnuiven - maar niet alleen dat maakt 1A-33 tot een Berlijnse geur: Ook de naam van dit parfum symboliseert de Duitse hoofdstad. Het is gebaseerd op het voormalige kenteken van de Berlijnse auto's. 1A staat voor Berlijn, het nummer 33 voor de locatie van het bedrijf in de wijk Moabit.

Met de heropleving van het merk in 2012 moest de bestseller van weleer een van de eerste geuren zijn die weer op de markt kwamen. Vandaag de dag hebben de kantoren van J.F. Schwarzlose Berlijn zich opnieuw gevestigd in Moabit. Met deze bloemig-frisse geur in het gerevitaliseerde assortiment staat niets het merk in de weg om zijn mooie tradities voort te zetten.

 

... noten

mandarijn, roze peper, "Spree" rivierdruppels, jasmijn sambac, lindebloesem, magnolia, cederhout, iris poeder

 

... maker

Véronique Nyberg

0 sterren op basis van 0 beoordelingen