Agatho - Adone - Eau de Parfum

€250,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

De tranen van Aphrodite vermengden zich met het bloed van de stervende Adonis en werden anemonen. Adone is een exclusief bloemenparfum met ondermeer blauwe regen.

 

... verhaal

Een geur waarvan de bloemige en omhullende geurnoten zijn geworteld in de mythologie. Een parfum dat met je zintuigen speelt en je hypnotiseert zoals de jonge en mooie Adonis deed bij Aphrodite.

Het huis van Adonis in Pompeii is vernoemd naar het grote fresco in de tuin waarop Adonis en Aphrodite zijn afgebeeld.

Adonis, een knappe jongeman, was de geliefde van Aphrodite maar stierf omdat Mars, gedreven door jaloezie, hem liet aanvallen door een wild zwijn tijdens een achtervolging in het bos. Anemonen groeiden uit het bloed van Adonis.

De frisheid van de bloemen van blauwe regen, jasmijn, geranium, damastroos, witte lelie die dit parfum vrijgeeft, refereren naar de mooie maar verdoemde Adonis, als een kort levende bloem die: "slecht aan de grond vastgemaakt en fragiel is, want te veel lichtheid dankt haar naam aan de wind en de wind verspreidt haar bloemblaadjes".

 

... noten

pompelmoes, cassis, rozenhout, roze peper, damastroos, blauwe regen, jasmijn, geranium, witte lelie, ambroxan, edele houtsoorten, ambrette zaden, witte muskus

 

... maker

Maurizio Cerizza

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen