Locherber Milano - Capri Blue - Parfum diffuser met geurstokjes

€35,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Het eiland Capri, waar de lucht en de zee elkaar ontmoeten, inspireerde Locherber Milano tot dit parfum, zo fris en ongrijpbaar als een zeebriesje, en zo opwindend als een mediterrane tuin.

 

... verhaal

Met zijn buitengewone mix van natuur, geschiedenis en cultuur is Capri ongeëvenaard in de wereld, een inspirerende "muze" voor kunstenaars, muzikanten, dichters en intellectuelen van alle tijden.


De betovering van de weelderige en ongerepte natuur, omgeven door de diepblauwe zee. Capri Bleu van Locherber Milano is een eerbetoon aan de "parel van de Middellandse Zee" en haar charme en allure die haar tot een tijdloos icoon maken.


De intense geuren van de Middellandse Zee zijn terug te vinden in de aromatische structuur: frisse noten van citroen, sinaasappel en mandarijn worden gevolgd door bloemige Zagara (een karakteristieke sinaasappelbloesem) en kruidige noten van kardemom en theebladeren. De basis is zoet en sensueel met aroma's van gekarameliseerde vanille en witte muskus.

 

... noten

sinaasappel, citroen, Siciliaanse mandarijn, kardemom, sinaasappelbloesem, theebladeren, gekarameliseerde vanille, witte muskus

 

... kenmerken

De elegante blauwe handbeschilderde glazen fles is versierd met een stoffen label met een geometrisch patroon dat refereert naar het beroemde majolica-keramiek van Capri.

De dop is met de hand gemaakt volgens door Locherber gepatenteerde technieken en herinnert aan het capiteele van een Romeinse tempel om de invloed van de cultuur van het oude Rome te benadrukken en een stuk Made in Italy design te creëren. 

Het product wordt geleverd met geurstokjes in een elegante doos.

Zwarte geurstokjes in polyester (buitenzijde) en katoen (binnenzijde). Uniform in grootte en vorm, blijven ze recht en gladder dan natuurlijke rotanstokken. Ze zijn niet poreus aan het einde.

Hoe te gebruiken

De duur van een geur hangt af van de grootte van de omgeving waarin hij wordt geplaatst, de temperatuur, het directe zonlicht en de luchtstromen die de verdamping kunnen versnellen.

Houd het niveau in de diffuser voor ten minste de helft van de inhoud en voorkom dat de hoeveelheid zuurstof in de fles de verdampingssnelheid te veel beïnvloedt.

Plaats de diffuser op een stabiel oppervlak.

navullen: verwijder de dop en gebruik een trechter om de geur in het flesje te gieten.  Maak de buitenkant van de diffuser schoon met een licht vochtige doek voordat je de dop terugplaatst. 

Houd de diffuser uit de buurt van warmte en directe lichtbronnen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen