Les Fleurs de l'Art - La Danseuse d'Edgar - Eau de Parfum

€68,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit parfum, met haar poederig universum waar gratie en behaagzucht elkaar ontmoeten, is een eerbetoon aan het schilderij L'Etoile van Edgar Degas. 

 

... verhaal

Dit parfum is een ode aan het schilderij L'Etoile van Edgar Degas en evoceert een dans, de weelderigheid en de poederachtige sfeer van een 19de-eeuws boudoir. Een uitdagende ballerina, gesuggereerd door de zurige frisheid van verse framboos, laat in haar kielzog romantische viooltjes achter, versterkt door de eigentijdse noot van gekonfijte mirabellenpruim, die de warme tonen van oranje en oker oproepen die in het bovenste deel van het schilderij zijn afgebeeld. 

"Een samenstelling die zowel maagdelijk als sexy is. Om het wervelende universum van de Belle Époque in olfactorische termen te creëren, stel ik me een groot, theatraal en royaal boeket voor, opgebouwd rond de roos, viooltjes en heliotroop, als een evocatie van de make-up en de lippenstift van weleer. De houtachtige en honingkleurige noten doen denken aan de vloer van de danszalen en het hars aan het kenmerkende poeder waarmee de dansers hun balletschoenen inwrijven. "Marie Schnirer, Maelstrom Perfumer

 

... noten

gekonfijte mirabellenpruim, pioenroos, viooltje, framboos, cederhout, sandelhout

 

... maker

Marie Schnirer met Andréa Berger

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen