smell stories ontdekkingsbox

 

... Wil je nieuwe, bijzondere geuren ontdekken?
... Overweegt je om je vertrouwde parfum vaarwel te zeggen, maar weet je niet waar je moet beginnen?
... Wil je een dierbaar iemand een bijzonder geurgeschenk schenken?

 

Dan is de smell stories discovery box de perfecte oplossing.

Een discovery box bevat vijf staaltjes van 2 ml van verschillende eau de parfums, en een waardebon van 10 EUR op je volgende aankoop. 

Je kan een eenmalige box bestellen voor 25 EUR (elke maand een nieuw thema) of een abonnement nemen voor 6 maanden (125 EUR of 5 + 1 gratis, 30 staaltjes, 60 ml in totaal) of 12 maanden (225 EUR of 9 + 3 gratis, 60 staaltjes, 120 ml in totaal). 
Het is de perfecte manier om onze nieuwigheden te ontdekken en je volgende favorieten te vinden.

 

 

Het thema van mei: Blossom

"Eindelijk kwam de gouden maand van het wilde volk... honing-zoete mei, wanneer de vogels terugkomen, en de bloemen uitkomen, en de lucht vol is van de geur van de zonsopgang en het lied van het beginnende jaar." Samuel Scoville Jr.

We selecteerden vijf parfums die de lente aankondigen. De natuur komt tot leven, de bloesems ontluiken, de zon verwarmt je huid.   

 

 

Stel je liever je eigen discovery box samen? Elke bestelling van vijf 2 ml staaltjes uit onze webshop wordt verpakt in een box, inclusief een waardebon van 10 EUR op je volgende aankoop. Houd er rekening mee dat eau de parfum staaltjes 5 EUR en extrait de parfum staaltjes 10 EUR kosten, dus de uiteindelijke prijs van je zelf samengestelde box zal afhangen van je keuzes.  

 

Elke box bevat een waardebon van 10 EUR op je volgende aankoop

Gratis verzending

Het zelf samenstellen van ontdekkingsboxen is niet mogelijk voor abonnementen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »