Gallivant - Tokyo - Eau de Parfum

€75,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Ontsnap aan de drukte met deze ode aan de Japanse parfumkunst. Rustgevend donker hout in combinatie met pittige yuzu en wasabi.

 

... verhaal

Het bekroonde Tokio-parfum is zinnelijk, kruidig, houtachtig - een speels eerbetoon aan kōdō - de Japanse manier van parfum maken.

Nick Steward: "Wat ik probeer op te roepen met deze geur is dat speciale gevoel van Tokyo 's morgens in de vroegte. De lucht is vochtig en mistig. Dwalend door achterafstraatjes, elektrische kabels boven het hoofd, alles is rustig en verrassend stil - alsof je in een dorp met kleine houten huisjes bent.

Ik wilde ook de smaken capteren van izakaya eethuisjes, fruit, kruiden, wasabi - zuur en zoet - een tinteling op je tong.

De vochtige aarde van potplanten in heiligdommen en houten tempels. Het is verfijnd, spiritueel - sandelhout en rokerige wierook. Een kalme elegantie te midden van de grote stad vol neon, vol energie."

 

...noten

yuzu, bergamot, zwarte peper, kardemon, wasabi, hinoki, cederhout, iriswortel, nootmuskaat, roos, wierook, amber, sandelhout, patchoeli, vetiver

 

... maker

Nick Steward en Nicolas Bonneville

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen