Atelier PMP - Dreckig Bleiben - Eau de Parfum

€95,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Een verfijnde afwijzing van alles wat superficieel is. Deze warme houtgeur voert je terug naar die memorabele avond met vrienden rond het kampvuur.

 

... verhaal

Een verfijnde afwijzing van oppervlakkigheid.

De inherent tegenstrijdige naam van dit parfum, Dreckig bleiben (Duits voor "vies blijven"), staat ook voor een algemene tegendraadsheid, tegen zo vaak herhaalde en zelden gehouden valse beloftes.

Dreckig bleiben is dat moment dat je met je beste vrienden in je oudste maar gezelligste trainingsbroek rondhangt bij de rivier, bij de warmte van een kampvuur. Je voeten in het zand en een glas wijn in je hand. Geen pakken, geen hoge hakken, geen witte overhemden, geen chique leren schoenen. Je hoeft geen rol spelen, je kan hier gewoon jezelf zijn. Geen decorum, geen geintjes. Ik ben wie ik ben. En de volgende dag ga ik uit bed kruipen, gelukkig en tevreden, met de geur van de nacht en het vreugdevuur dat nog steeds rond me hangt. Beter dan dat wordt het niet.

Dreckig bleiben. Een fijne afwijzing van oppervlakkigheid. Als een paar half-versleten sneakers die alleen voor zichzelf staan. Niets minder, niets meer.

 

... noten

Calabria bergamot, neroli olie van Tunesië, Siciliaanse mandarijn, Chinese gember, cistus, gurjum olie, elemi, cederhout, guaiac hout, sandelhout, vanille

 

... maker

Mark Buxton

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen