Bogue Profumo - Douleur!2 - Extrait de Parfum

€170,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Een roos die geen roos is. Een witte bloem die we nooit eerder roken. Dit vervolg op Douleur! is wederom totaal vernieuwend en anders. 


... verhaal

Na het succes van het limited edition parfum DOULEUR!, een samenwerking tussen Antonio Gardoni en tattoo-artiest Freddie Albrighton, besloten ze niet zomaar hetzelfde parfum te reproduceren, maar een nieuwe versie te bedenken: DOULEUR! 2. 

Meteen ontspringt intens tropisch water uit DOULEUR! 2. Is het komkommer of meloen? Dit wordt versterkt door de kamferachtige geur van thee en een dubbele dosis zoete, gekonfijte munt.

Daaronder wordt je een wazige, melkachtige geur van een witte bloem gewaar, die niet helemaal naar jasmijn of ylang ylang ruikt, maar naar iets totaal nieuws.

De metalen roos van de eerste Douleur! is getemd en geëvolueerd tot iets totaal doorzichtigs. Je krijgt de sensatie van een hologram van metalige roos over het parfum.

Het is stralend, en evolueert op een of andere manier naar een melkachtige, rijke aquatische en zonnige bloemengeur, met een piek van metaal en zout. Balsamieke harsen, benzoë en civet laten uiteindelijk een uitgesproken geur van een zongebrande huid achter.

 

... noten

Douleur! akkoord, metalen roos, jasmijn ?, muntsnoepjes, thee, water, oester, civet, harsen

 

... maker

Antonio Gardoni

0 sterren op basis van 0 beoordelingen