Menu
EUR
Van idee tot parfum: de HEDGREN case

Van idee tot parfum: de HEDGREN case

Door: Kurt Reacties: 0

Het Belgische familiebedrijf HEDGREN is meer dan een producent van tassen en reisbenodigdheden. Ze zijn een beweging, met als missie om je totale bewegingsvrijheid te bieden.

Deze waarden leidden hen naar Laura De Coninck die samen met meesterparfumeur Sonia Constant bij Givaudan, 's werelds grootste geurproducent, het concept van bewegingsvrijheid vertaalde in geur: het HEDGREN parfum.

Laura kreeg volledige artistieke vrijheid. Ze werkte met geur op dezelfde manier als met verf. Ze voegt vlierbloesem aan cederhout toe, net zoals ze geel zou toevoegen aan blauw.

Dit uitzonderlijke parfum werd vorig jaar bekroond met de prijs voor Beste Belgische product tijdens de uitreiking van de Belgian Beauty Awards.

Op 2 juli stelde Laura enkele van haar schilderijen tentoon in onze winkel en legde ze haar parcours uit van idee tot parfum. Ze bood ons een zeldzame blik achter de schermen van de parfumindustrie en gaf ons de kans om verschillende grondstoffen die ze gebruikte voor het Hedgren parfum 'puur' te ruiken. 

Bekijk hier een korte impressie van het event: 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe releases, evenementen, promoties en meer!
American Express Belfius Cartes Bancaires Giropay iDEAL KBC Klarna Achteraf Betalen Maestro MasterCard Bancontact PayPal Visa
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »