Locherber - Venetiae - Navulfles 500 ml

€49,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Een handige navulfles voor je Venetiae diffuser met geurstokjes. 

 

... verhaal

Venetiae is geïnspireerd door Venetië en zijn beroemde "Briccole". De "Briccole" zijn de houten palen die in de kanalen van Venetië de bevaarbare gebieden afbakenen. Ongeveer om de twintig jaar moeten de "Briccole" worden vervangen, omdat ze worden aangetast door het zout en vooral door een zeeweekdier (de Teredeo navalis) dat zich voedt met het hout. Locherber Milano koopt de oude "Briccole" van de stad Venetië, die de oorsprong bevestigt met een certificaat, en herstelt en transformeert ze in unieke stukken dankzij de ervaring van hun lokale ambachtslieden die methoden gebruiken die van generatie op generatie worden doorgegeven.

De doppen worden één voor één op een draaibank gemodelleerd en met de hand afgewerkt, waardoor ze unieke stukken vakmanschap worden.

De geur is zo fris als een zeebriesje, zo sensueel als de oosterse kruiden die de kooplieden van de Serenissima naar Europa brachten. Venetiae vertelt de magie van een stad die uniek is in de wereld en van haar fascinerende geschiedenis. Venetiae opent met jodium en noten van bergamot en citroen, evolueert naar bloemige (lavendel) en mediterrane (mirte en zeewier) aroma's en sluit af met een houtachtige en muskusachtige basis.

 

... noten

bergamot, Siciliaanse citroen, lavendel, zeewier, mirte, cederhout, mos

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen