Trio Kaarsen & Wiek Snijder - Rêverie Bohème - Label Bougie

€105,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Met het trio Rêverie Bohème haal je een Boheemse sfeer in huis. Tijdloos en poëtisch. Bestel dit trio en ontvang een gratis wiek snijder (twv 12,90 EUR) om nog langer van je kaarsen te genieten. 

 

... verhaal

Symbolen van het verlangen naar een bohemienachtige levensstijl. Deze 3 neo-hippies fleuren je interieur op met hun heerlijk geurende aroma's. De frisse en geurende bloemen verspreiding zich en laten vrije geesten dwalen. Een vleugje natuur nodigt uit tot een poëtisch en tijdloos intermezzo.

Om zo lang mogelijk van je kaars te genieten en om roet op je muren te vermijden, is het essentieel om de wiek regelmatig bij te knippen. De schaar die je gratis ontvangt is hiervoor het ideale instrument. De ergonomische vorm maakt het mogelijk om de wiek van de diepste kaarsen te bereiken. Hij is gemaakt van roestvrij staal, en gaat dus extra lang mee. Eenmaal geknipt wordt de gebruikte wiek opgevangen in het holle recuperatiegedeelte van de schaar.

 

... noten

LA VIE: pruim, ceder, muskus

LA LIBERTE: amandel, cyclamen, muskus

LE RÊVE: citroen, elemi, patchoeli

 

... kenmerken

Gemaakt van 100% plantaardige soja en kokosnoot was.

Gemaakt in Frankrijk met parfum uit Grasse.

Wiek van 100% katoen.

Brandduur: 45 uur

Tips voor gebruik :

Laat de kaars bij het eerste gebruik gedurende 2 uur branden voor een evenwichtige verbranding de volgende keren. Knip de wiek regelmatig kort en zorg ervoor dat deze gecentreerd blijft. Zo blijft je kaars goed branden tot het einde en kan je langer van je geurkaars genieten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen