Trio Kaarsen & Wiek Snijder - Les Elixirs - Label Bougie

€105,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Laat je meevoeren door Les Elixirs, drie kaarsen elk met een verrukkelijk en mysterieus parfum. Bestel dit trio en ontvang een gratis wiek snijder ter waarde van 12,90 EUR. 

 

... verhaal

Goddelijke en mysterieuze nimfen roepen de krachten van bloemen aan om hun aroma te ontsluiten. Hun lichtgevende schoonheid, symbool van kracht en bruisend leven, ademt aromatische en houtachtige noten uit. In volmaakte osmose met de natuur vieren ze het leven met enthousiasme en wellust. 

Om zo lang mogelijk van je kaars te genieten en om roet op je muren te vermijden, is het essentieel om de wiek regelmatig bij te knippen. De schaar die je gratis ontvangt is hiervoor het ideale instrument. De ergonomische vorm maakt het mogelijk om de wiek van de diepste kaarsen te bereiken. Hij is gemaakt van roestvrij staal, en gaat dus extra lang mee. Eenmaal geknipt wordt de gebruikte wiek opgevangen in het holle recuperatiegedeelte van de schaar.

 

... noten

SORTILEGE: leder, sandelhout, kruidige noten, muskus

RITUEL: bergamot, mandarijn, roos, as

TOTEM: viooltjes, bijenwas, patchoeli, tonkaboon

 

... kenmerken

Gemaakt van 100% plantaardige soja en kokosnoot was.

Gemaakt in Frankrijk met parfum uit Grasse.

Wiek van 100% katoen.

Brandduur: 45 uur

Tips voor gebruik :

Laat de kaars bij het eerste gebruik gedurende 2 uur branden voor een evenwichtige verbranding de volgende keren. Knip de wiek regelmatig kort en zorg ervoor dat deze gecentreerd blijft. Zo blijft je kaars goed branden tot het einde en kan je langer van je geurkaars genieten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen