Timothy Han / Edition - On the Road - Eau de Parfum

€159,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

... verhaal

Voor je innerlijke rebel - Geïnspireerd door Jack Kerouac's gelijknamige roman uit 1951, is "On the Road" een uniseks parfum dat polariserend werkt. Het vertelt een verhaal van rusteloosheid en een ongebreideld verlangen om de beatculture van het naoorlogs Amerika te ervaren. Kerouacs iconische roman gaf een stem aan een generatie die tot op de dag van vandaag nog steeds doorleeft.

Beleef On The Road als een geurende road trip door een naoorlogs Amerika. De geur ontvouwt zich op je huid om de reis van Sal Paradise en Dean Moriarty te traceren, van de hete juli-straten van een zomer in New York City tot de whiskybars en graanvelden van Midden-Amerika om uiteindelijk te eindigen tussen de cederbossen en citrusbomen aan de Pacifische kust. 

 

... noten

galbanum, citroen, bergamot, lavandin, amyris, cederhout, patchoeli, tonkaboon, eikenmos, guaicahout, benzoë, berk, vanille, labdanum, Perou

 

... kenmerken

Dit is een 100% natuurlijk parfum op basis van biologische alcohol en is niet getest op dieren en bevat geen dierlijke bijproducten. Geschikt voor veganisten. 


... maker

Timothy Han

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen