Timothy Han / Edition - Heart of Darkness - Eau de Parfum

€180,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

... verhaal

Geïnspireerd door de gelijknamige novelle van Joseph Conrad uit 1899, is dit een avontuurlijke tocht per stoomboot op de Congostroom, op weg naar het onbekende.

Het parfum verkent de reis van Marlow op de Congostroom.  Het opent met de geur van de jungle en vochtig mos voordat het wordt doorsneden met de geur van verbrande steenkool die de motor van de oude boot achter zich laat. Vervolgens verschijnt een schone, bijna puriteinse geur die de mentaliteit van de kolonisten weerspiegelt die zichzelf ten onrechte zagen als weldoeners en als een superieure beschaving.

Waterige, groene bloemennoten maken plaats voor de geur van donkere bossen en vochtig mos, doordrenkt met een hint van brandende kolen en amber.

 

... noten

ozon, regen, galbanum, ylang ylang, jasmijn, Afrikaans viooltje, donker hout, sandelhout, guaiachout, vetiver, berkenteer, leer, vochtig mos, amber, muskus, aarde, patchouli

 

... kenmerken

Dit parfum is op basis van biologische alcohol en is niet getest op dieren en bevat geen dierlijke bijproducten. Geschikt voor veganisten. 

Een deel van de verkoop wordt gedoneerd aan projecten ter bescherming van de olifant in het Congobekken en ter bescherming van wilde grassen.

 

... maker

Timothy Han

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen