Timothy Han / Edition - Against Nature - Eau de Parfum

€180,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

... verhaal

Voor de onconventionele, decadente mens. Geïnspireerd door de gelijknamige roman van Joris-Karl Huysmans uit 1884, die brak met zijn naturalistische roots, is dit een decadente herinterpretatie van de natuur op de meest sierlijke manier. De grote impact van deze nochtans weinig bekende roman kan je vergelijken met Oscar Wilde's "Dorian Gray" waarbij het hoofdpersonage zich eveneens overgeeft aan  een leven vol decadentie. De Franse dichter en filosoof Paul Valéry noemde het zijn "bijbel". 

Against Nature is een vermenging van het natuurlijke en het kunstmatige, die ons een alternatieve schoonheid laat zien. Deze genderneutrale creatie heeft noten van groen gebladerte, vochtige grond en aards mos, onderstreept met noten van koud metaal, bloed en lak.

 

... noten

roze peper, citroen, jeneverbes, groen, metaal, jasmijn, ylang ylang, lavendel, lak, muskus, vetiver, amber, sandelhout, patchouli

 

... kenmerken

Dit parfum is op basis van biologische alcohol en is niet getest op dieren en bevat geen dierlijke bijproducten. In overeenstemming met het verhaal waarop het gebaseerd is, bevat dit parfum enkele synthetische ingrediënten. Geschikt voor veganisten. 


... maker

Timothy Han

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen