Nineteen sixty nine - Rainbow bar - Geurkaars 200 ml

€65,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

... verhaal

Ik ben in de security zone van de Van Nuy luchthaven, wachtend op mijn nieuwe werkgever V. S. Ik ben opgewonden, doodverveeld en een beetje zenuwachtig. Een nieuwe stap - hier ben ik verdomme. Ik hang nu al vier dagen rond in deze lounge en krijg elk uur een update over de locatie van mijn werkgever. En eindelijk. Hij komt aan, door de glazen deur zie ik hem uit zijn kleine jet de trap af komen. Super strakke gele shorts, veel te kort lederen jasje, lange slierten haar en laarzen. Kleine tas over zijn schouder. Dit behoeft geen verder betoog. Deze kerel is een icoon.

Het eerste wat hij zegt is: "Howdy man. Heb je coke?" Mijn hoofd draait. Hij vraagt nu om coke? Het is 3.30 uur. Hoe kan ik op dit uur iets sterkers te pakken krijgen dan koffie? Ik pak mijn telefoon en begin met het doorbladeren van mijn contacten op zoek naar een noodnummer. Als ik deze speciale bestelling niet te pakken krijg, ben ik misschien mijn baan al kwijt voordat ik er mee begonnen ben. Echter, V.S grinnikt. "Het is in orde zoon. Ik bedoelde Coca Cola."

Hij tovert een fles Jack Daniels uit zijn tas en klikt deze open. Opgelucht ga ik naar de lounge en druk op de knop van de automaat voor een frisdrank. Ik ga terug naar V.S. met het blikje cola en zeg: "Wil je daar ijs bij?" Hij heeft al een indrukwekkende exacte hoeveelheid drank opgeslokt terwijl ik weg was om zijn  frisdrank te halen. Er valt een moment van stilte terwijl hij de frisdrank in zijn whiskey uitgiet. "Nee, zoon. Maar je kunt me afzetten bij de Regenboog. "

Een ode aan de jaren '80 toen de rockscene over de Sunset Strip in L.A. heerste. Voor alle groupies, de eindeloze feesten, de uitspattingen en de prachtige lijven.

 

... noten

davana, bergamot, cypres, krijthout, kardemom, zeewind, verse basilicum, elemi, artemisia, druivenpit, een hint van Bourbon, nootmuskaat, kruidnagel, guaiac hout, vetiver, cederhout, piment

 

... kenmerken

200 ml

Voor de 19-69 kaarsen wordt een mengeling van fijne plantaardige was gebruikt, volgens een traditionele formule uit 1961.

Handgemaakt in Italië.

De kaars brandt ongeveer 48 uur.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen