Locherber Milano - Venetiae - Diffuser Cadeau Set

€90,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze artisanale diffuser brengt je naar de magische stad Venetië dankzij het frisse aquatische aroma met oosterse kruiden. 

 

... verhaal

Venetiae is geïnspireerd door Venetië

De geur is zo fris als een zeebriesje, zo sensueel als de oosterse kruiden die de kooplieden van de Serenissima naar Europa brachten. Venetiae vertelt de magie van een stad die uniek is in de wereld en van haar fascinerende geschiedenis. Venetiae opent met jodium en noten van bergamot en citroen, evolueert naar bloemige (lavendel) en mediterrane (mirte en zeewier) aroma's en sluit af met een houtachtige en muskusachtige basis.

 

... noten

bergamot, Siciliaanse citroen, lavendel, zeewier, mirte, cederhout, mos

 

... kenmerken

Elegante Locherber® Cadeau Set met Venetiae huisparfum in 500 ml formaat.

De doos bestaat uit:

  • Handgeschilderde diffuser
  • 500 ml navulling
  • Kit geurstokjes in zwart
  • Elegante geschenkdoos

Product volledig in Italië vervaardigd.

Hoe te gebruiken

De duur van een geur hangt af van de grootte van de omgeving waarin de diffuser wordt geplaatst, de temperatuur, het directe zonlicht en de luchtstromen die de verdamping kunnen versnellen.

Houd het niveau in de diffuser voor ten minste de helft van de inhoud en voorkom zo dat de hoeveelheid zuurstof in de fles de verdampingssnelheid te veel beïnvloedt.

Plaats de diffuser op een stabiel oppervlak.

Vullen: verwijder de dop en gebruik een trechter om het parfum in het flesje te gieten.  Maak de diffuser schoon met een licht vochtige doek voordat je de dop terugplaatst. 

Houd de diffuser uit de buurt van warmte en directe lichtbronnen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen