Locherber Milano - Kyushu Rice - Diffuser met Geurstokjes

€35,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Delicaat en puur. Dit huisparfum is geïnspireerd op het Japanse eiland Kyūshū, en is perfect om je momenten van rust en evenwicht te bieden. 

 

... verhaal

Geïnspireerd door het eiland Kyūshū, het zuidelijkste van Japan en niet alleen bekend om zijn vulkanen, witte stranden en thermale bronnen, maar ook voor de teelt van rijst, is Kyushu Rice een elegante en delicate geur die opent met frisse noten van lavendel en bergamot, evolueert naar een bloemig en romantisch boeket van cyclamen, jasmijn en violet bladeren, om te eindigen met zoete en intieme noten van boommos, cederhout, barnsteen en vanille.

Rijst, symbool van overvloed, vruchtbaarheid en gelukzaligheid, is in de Japanse cultuur de onvermijdelijke hoofdrolspeler van elke huwelijksceremonie.

 

... noten

lavendel, bergamot, cyclamen, jasmijn, viooltjesblad, boommos, cederhout, amber, vanille

 

... kenmerken

De dop is met de hand gemaakt volgens door Locherber® gepatenteerde technieken en doet denken aan het capiteel van een Romeinse tempel om de invloed van de oude Romeinse cultuur te benadrukken en een stuk Made in Italy design te creëren.

Het product wordt geleverd met geurstokjes in een elegante doos.

Zwarte geurstokjes in polyester (buitenzijde) en katoen (binnenzijde). Uniform in grootte en vorm, blijven ze recht en gladder dan natuurlijke rotanstokken. Ze zijn niet poreus aan het einde.

Hoe te gebruiken

De duur van een geur hangt af van de grootte van de omgeving waarin hij wordt geplaatst, de temperatuur, het directe zonlicht en de luchtstromen die de verdamping kunnen versnellen.

Houd het niveau in de diffuser voor ten minste de helft van de inhoud en voorkom dat de hoeveelheid zuurstof in de fles de verdampingssnelheid te veel beïnvloedt.

Plaats de diffuser op een stabiel oppervlak.

navullen: verwijder de dop en gebruik een trechter om de geur in het flesje te gieten.  Maak de buitenkant van de diffuser schoon met een licht vochtige doek voordat je de dop terugplaatst. 

Houd de diffuser uit de buurt van warmte en directe lichtbronnen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen