Locherber Milano - Capri Blue - Interieurparfum

€30,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Het eiland Capri, waar de lucht en de zee elkaar ontmoeten, inspireerde Locherber Milano tot dit parfum, zo fris en ongrijpbaar als een zeebriesje, en zo opwindend als een mediterraanse tuin.

 

... verhaal

Met zijn buitengewone mix van natuur, geschiedenis en cultuur is Capri ongeëvenaard in de wereld, een inspirerende "muze" voor kunstenaars, muzikanten, dichters en intellectuelen van alle tijden.


De betovering van de weelderige en ongerepte natuur, omgeven door de diepblauwe zee. Capri Bleu van Locherber Milano is een eerbetoon aan de "parel van de Middellandse Zee" en haar charme en allure die haar tot een tijdloos icoon maken.


De intense geuren van de Middellandse Zee zijn terug te vinden in de aromatische structuur: frisse noten van citroen, sinaasappel en mandarijn worden gevolgd door bloemige Zagara (een karakteristieke sinaasappelbloesem) en kruidige noten van kardemom en theebladeren. De basis is zoet en sensueel met aroma's van gekarameliseerde vanille en witte muskus.

 

... noten

sinaasappel, citroen, Siciliaanse mandarijn, kardemom, sinaasappelbloesem, theebladeren, gekarameliseerde vanille, witte muskus

 

... kenmerken

De elegante blauwe handbeschilderde glazen fles is versierd met een stoffen label met een geometrisch patroon dat refereert naar het beroemde majolica-keramiek van Capri.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen