Locherber Milano - Banksai - Diffuser Cadeau Set

€90,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

De Banksai diffuser neemt je mee naar de Australische landschappen waar de spectaculaire Banksia bloem groeit, met zijn houtachtige en warme kruidige noten. 

 

... verhaal

De emotionele reis van Locherber Milano bracht hen naar Australië. Banksia is een geur geïnspireerd op de gelijknamige Australische wilde bloem.

De geur, aromatisch, houtachtig en kruidig, opent met balsamieke noten van Australische eucalyptus en pompelmoes, en evolueert dan naar meer bloemige nuances van monoï, frangipane en boronia. De basisnoten zijn intens met houtachtige hints van Australisch sandelhout en cederhout, kruidige vetiver en Banksia nectar.

 

... noten 

Australische eucalyptus, monoï, plumeria, Sydney boronia, Australisch sandelhout, cederhout, vetiver, banksia nectar

 

... kenmerken

Elegante Locherber® Cadeau Set met Banksai huisparfum in 500 ml formaat.

De doos bestaat uit:

  • Handgeschilderde diffuser
  • 500 ml navulling
  • Kit geurstokjes in zwart
  • Elegante geschenkdoos

Product volledig in Italië vervaardigd.

Hoe te gebruiken

De duur van een geur hangt af van de grootte van de omgeving waarin hij wordt geplaatst, de temperatuur, het directe zonlicht en de luchtstromen die de verdamping kunnen versnellen.

Houd het niveau in de diffuser voor ten minste de helft van de inhoud en voorkom dat de hoeveelheid zuurstof in de fles de verdampingssnelheid te veel beïnvloedt.

Plaats de diffuser op een stabiel oppervlak.

Vullen: verwijder de dop en gebruik een trechter om de geur in de fles te gieten.  Reinig de buitenste diffuser met een licht vochtige doek voordat je de dop terugplaatst. 

Houd de diffuser uit de buurt van warmte en directe lichtbronnen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen