Hiram Green - Vivacious - Eau de Parfum

€155,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Geef extra pit aan je leven met Vivacious, het uitbundige, vrolijke en botanische parfum van Hiram Green. Een eigentijdse creatie rond viooltjes en anjer.

 

... verhaal

Een van de favoriete bloemen van de Britse Koningin Victoria was het viooltje. Viooltjes waren ongelooflijk populair in Victoriaanse toiletartikelen. Bovendien aten ze viooltjes, gekonfijt, in taarten en gebak. Viooltjes waren ook populaire snijbloemen. Verkopers stonden op straathoeken en verkochten kleine boeketjes die vrouwen aan hun jurken spelden, of mannen op hun hoed of hun revers staken. Met hun voorliefde om bloemen een betekenis te geven, beschouwden de Victorianen de viooltjes als een symbool van bescheidenheid en trouw, vanwege de lage, buigende manier waarop de bloemetjes aan de plant groeien.

Vivacious brengt deze bloem terug naar de 21e eeuw met een vrolijke en zorgeloze flair.

De geur opent met heldere en vrolijke bergamot die naadloos overgaat in een bloemenboeket van flirterig viooltje en kruidige anjer. Poederige iris verankert dit onstuimige hart en zachte, poederachtige amber voegt een warme en luxueuze afwerking toe.

Vivacious is een uitbundig en vrolijk parfum. Perfect om je leven mee op te vrolijken.


... noten

bergamot, viooltje, anjer, iris, amber

 

... kenmerken

Vivacious is een 100% natuurlijk en veganistisch parfum en is vrij van GGO's. Er wordt niets op dieren getest. Alles wordt in kleine hoeveelheden ontwikkeld en geproduceerd in het atelier van Hiram in Gouda.

 

... maker

Hiram Green

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen