Sous le Manteau

Onafhankelijk parfumhuis Sous le Manteau laat 19e Eeuwse liefdesdrankjes herleven in hun verleidelijke parfums. Exclusief voor België te verkrijgen bij ... smell stories ...

In de Middeleeuwen kweekten monniken en zusters geneeskrachtige planten en kruiden in hun kloostertuinen. De geuren van deze planten stonden bekend om hun heilzame deugden.

Sommige van deze kruiden werden afrodisiacum eigenschappen toegedicht. De recepten van de liefdesdrankjes die ze maakten met deze kruiden werden angstvallig bewaard 'onder de mantel' en werden in de negentiende eeuw vastgelegd door apotheker. 

Vandaag herleven deze geuren dankzij Sous le Manteau, een inspiratie die voortkomt uit de ontmoeting tussen twee individuen, bijgestaan door de beroemde parfumeur Nathalie Feisthauer.

Creaties die verlangen opwekken door het gebruik van onweerstaanbare extracten.  

 

"Zou je liever verleiden, of verleid worden?"

 

Sous le Manteau's liefdeselixirs werden in 2016 in strikte geheimhouding bedacht tussen Grasse, Limoges, Parijs en New York. Ze zijn gemaakt in Frankrijk.

Hun parfums zijn niet getest op dieren en zijn Aluminium, Formaldehyde, Gluten, Minerale olie, Parabeen, SLS, Silicone, Zeep en Sulfaatvrij. 

Sous le Manteau

Olivia and Frédéric, oprichters van Sous le Manteau

 

Doe de test en ontdek welk liefdeselixir bij jou past!