Label Bougie

Het Franse Label Bougie creëert natuurlijke geurkaarsen van uitzonderlijke kwaliteit, met een poëtisch en uniek design. In België, enkel verkrijgbaar bij ... smell stories ...

Label Bougie werd in 2016 opgericht door Clémence en Mathilde, twee zussen die gepassioneerd zijn door de wereld van parfum en design.

Vanuit hun respectievelijke ervaringen in grote parfum- en modehuizen hebben ze hun aandacht voor kwaliteit en schoonheid van het produkt en het beste vakmanschap behouden.

Glasblazers, waxers en parfumeurs wijden al hun passie en hun knowhow aan de realisatie van hun kaarsen.

Clémence en Mathilde - Label Bougie

De kaarsen worden in Frankrijk met de grootste zorg geproduceerd, van de natuurlijke katoenen wiek tot de plantaardige was die geparfumeerd is met de beste geuren van Grasse.

Diep geworteld in de zoektocht naar een unieke levensstijl, is elke collectie gebaseerd op een artistieke en emotionele inspiratie om zo een verhaal te vertellen.

Label Bougie heeft de keuze gemaakt om natuurlijke en gezonde kaarsen te creëren voor je interieur.

Deze worden geproduceerd met 100% plantaardige soja- en kokosnootwas, gegarandeerd zonder GGO.

Deze was maakt een ideale verspreiding van het parfum mogelijk en biedt een langere brandtijd dankzij het zeer lage brandpunt.

De kaarsen worden geproduceerd in Grasse, de bakermat van de Franse parfumerie. De kwaliteit van de parfums laat hen toe om hun geur zowel warm als koud te verspreiden. 

 

"we ontwerpen op een verantwoorde manier, door het ontwikkelen van creatieve objecten die zinvol zijn, de locale productie in Frankrijk en het gebruik van kwalitatieve materialen".

 

Stel je voor: hedendaagse en inspirerende geparfumeerde objecten. Creëer een unieke sfeer, door de originele decoratie en de verrassing van het parfum. Elk seizoen creëert Label Bougie nieuwe exclusieve motieven. Deze zijn de vrucht van Mathilde's verbeelding, haar fantasie en kleurrijke universum. De zusjes realiseren hun geurkaarsen van de tekening tot de verpakking met een permanente controle van alle productiestadia. Zo kan Label Bougie je kwaliteitsproducten aanbieden met een origineel en uniek design. Elk van hun kaarsen is een uitnodiging tot poëzie en geurplezier.