Kamila Aubre

De Belgische onafhankelijke parfumeur Kamila Aubre creëert botanische parfums die 100% natuurlijk en vegan zijn. In Brussel, exclusief te verkrijgen bij ... smell stories ...

Weten wat er in elk flesje zit en hoe je parfum ontstaat is vandaag de dag essentieel voor een bewuste consument.

Het ethos van Kamila Aubre gaat over duurzaamheid en het vertellen van verhalen: botanische parfums moeten als een gedicht worden geproefd.

 

"vertel me niet dat de maan schijnt.

laat me de glinstering van het licht op gebroken glas zien"

Anton Tsjechov

 

Terwijl ze haar best doet om de meest milieuvriendelijke, moderne geuren aan te bieden, stopt ze nooit met haar onderzoek naar het verbeteren van de verpakking en de ingrediënten.

De parfums van Kamila Aubre zijn gemaakt van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. 

Ze worden met de hand geformuleerd, gemengd en verpakt in haar atelier in een kleine stad in de buurt van Antwerpen.

Ze volgt de trends in de parfumerie niet. Ze laat het ritueel en de schoonheid van pure parfums herleven. haar ambachtelijke geuren zijn gemaakt om op te vallen.

Kamila Aubre

Kamila Aubre is in 2015 opgericht als kleinschalig huidverzorgingsmerk.

Ze realiseerde zich dat de markt voor natuurlijke parfums nog onontgonnen was, dat het parfums vaak ontbrak aan persoonlijkheid, een verhaal en een meer eco-luxe benadering.

Het kostte haar vier jaar om een kleine collectie van veelzijdige en uitmuntende geuren te ontwerpen en te formuleren.

Voor haar is het niet voldoende om essentiële oliën te mengen, ze haalt haar inspiratie uit kunst, literatuur en een rustig levenstempo.

Parfums zijn zowel persoonlijk als Kamila's visie. Haar parfumlijn is een constante studie van de poëtische wereld in ons.