Bogue Profumo - DOULEUR! - Extrait de Parfum

€170,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Een speels en uniek parfum. Ervaar de geur van een getatoeëerde roos en onderscheid je van de massa.

 

... verhaal

DOULEUR! is een spannende samenwerking tussen Antonio Gardoni van Bogue Profumo en kunstenaar/tatoeëerder (en ex-parfum blogger) Freddie Albrighton. 

Het opent met een rush van lavendel, rozemarijn en zoete munt, bovenop acetaten en aldehyden die messcherp om aandacht schreeuwen. Een sluier van meloenwater, het zilte van zeewier en een onderliggend zoetigheid drapperen zich zachtjes over de eerste noten , zodat elk contrasterend aroma samenvloeit tot iets dat geleidelijk aan zachter en wendbaarder wordt. 

Wanneer je dit parfum wat langer draagt, komt de stralende ster van DOULEUR! naar boven, een doordringende metalen roos, die nauwelijks lijkt op een bloem die we kennen. Hier wordt het speelser, wanneer de koele, doordringende opening wordt overgenomen door suikerspin en karamel, en verder wordt verzacht door benzoë en ceder. Uiteindelijk versmelt DOULEUR! tot een tweede huid. 

Het heeft een stralende doorschijnendheid met toetsen van zongebrande huid, een glimp van iets wasachtigs en dierlijks, en warme, troostende vanille, omgeven door dit scherpe hologram van een geoxideerde roos. 

Dit is Bogue zoals je het nog nooit hebt geroken. Er is geen plezier zonder DOULEUR! 

 

... noten

munt, roos, meloen, civet, suikerspin, benzoë, zeewier, sandelhout, eikenmos

 

... maker

Antonio Gardoni met Freddie Albrighton

0 sterren op basis van 0 beoordelingen