AETHER - NVRMIND - Eau de Parfum

€120,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Mysterieus en donkerblauw. NVRMIND is een parfum voor vrijdenkers en non-conformisten. 

 

... story

"Oh, well, whatever, never mind."

Kurt Cobain

Een unieke samenwerking tussen AETHER en NVRMIND paper, die dezelfde waarden voor esthetiek, kunst, disruptie, anti-conformiteit, sensualiteit en schoonheid delen. 

NVRMIND paper is een onafhankelijk fanzine over kunst in al haar verschijningsvormen. NVRMIND-paper laat zich niet leiden door de regels die de buitenwereld oplegt, maar wordt uitsluitend beheerst door zijn innerlijke impulsen. NVRMIND-papier gluurt door een sleutelgat naar de wereld. Het schaamt zich er echter niet voor. NVRMIND is een fysieke krant, die je kan vastpakken en ruiken. Niche, kunst. 

Nicolas Beaulieu: "Het oorspronkelijke idee was om een diepzwarte blauwe noot te creëren, daarvoor werkte ik met moleculen die deze kleur direct oproepen. De naaldbomen vormen een aromatische houtachtige noot, met nuances die inkt kunnen oproepen die vers op een vel krant is gedrukt. Ik heb dit bijna minerale effect versterkt met ambrinol, een molecule met dierlijke noten die typisch zijn voor ambergris.

 

...noten

grisalva (zachte ambergris), ambrinol (ambergris, met noten van leder, tabak en zeewier), ambroxan (frisse balsem), coniferan (verfrissend, balsamiek), methyl anthranilaat (inkt, druif), eucalyptol (kamferig, afkomstig uit eucalyptus-olie

 

 

... maker

Nicolas Beaulieu met Nicolas Chabot (Aether) en Dmitro Komissarenko (NVRMIND)

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen