AER - At Dusk - Geurkaars 125 ml

€60,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Geniet van de behaaglijke geur van in leer gebonden boeken en een knetterende open haard met deze uitzonderlijke 100% natuurlijke kaars. 


... verhaal

AER Scents & Garden State Candles verenigden zich om deze 100% natuurlijke sojakaars te creëren die geparfumeerd zijn met zuivere natuurlijke parfum oliën.

Geïnspireerd door de nostalgie van een lang vervlogen tijd, combineert AT DUSK de zachtheid van leer en harsrijke houtsoorten, in leer gebonden boeken en knapperende open haarden terwijl de rijke, vertrouwde geur zich een weg baant door je ruimte. Deze geur roept het collectieve geheugen op van gezelligheid die meer in onze verbeelding leeft dan in de werkelijkheid.

De geur voor deze kaars werd gecreëerd in het AER Scents Atelier in Berlin-Mitte en werd met de hand gemengd met dezelfde verfijnde 100% plantaardige oliën die ze gebruiken voor hun parfums. De kaars zelf werd met de hand gegoten in het Garden State Candles Atelier in Berlijn-Neukölln, met hun unieke 100% natuurlijke sojawas en katoenen lont. Elke kaars wordt geleverd in een handgemaakte pot van de Berlijnse pottenbakker Ennio Nobili. De pot is herbruikbaar als drinkbeker en is vaatwasmachinebestendig.

 

... noten

cade, mirre, oppoponax, wierook, patchouli

 


... kenmerken

125 ml
Brandduur: 40 uur
Handgegoten in Berlijn
100% botanisch
Katoenen lont
100% natuurlijke sojaolie
Handgemaakte pot in beperkte oplage 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen