AER - Accord n° 6 : YLANG YLANG - Parfum

€120,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Een botanische, sensuele bloemengeur met bedwelmende ylang ylang die al je zintuigen stimuleert en je hart verwarmt.

 

... verhaal

Accord nr. 06: Ylang Ylang is een ongewone, veelzijdige bloemengeur. Eerst komt ylang ylang, een rijke, bedwelmende bloem die geoogst wordt op de Comoren. Dan jasmijnbloesem en kostbare Damaskus roos die de dans aangaan met verse pompelmoes en elegante lavendel. Vioolblad en cassie (een soort kaneel) geven een etherische, flirterige warmte. Kokosnoot biedt de geur een sensuele fluwelen grondtoon. Accord Nr. 06: Ylang Ylang is een prachtig, stimulerend parfum dat de zintuigen verwarmt en het hart opent.

Ylang Ylang is een gouden bloem die een bedwelmende geur heeft waarvan gezegd wordt dat het de zintuigen stimuleert en een effectieve remedie is voor malaria en depressie. AER gebruikt Ylang Ylang van de Comoren, waar het 's morgens vroeg met de hand wordt verzameld en de geur via stoomdestillatie wordt onttrokken binnen enkele uren na het plukken om de kostbare geur van de bloesems te bewaren. 

 

... noten

ylang ylang, jasmijn bloesem, damastroos, viooltjesblad, pompelmoes, schors van cassie, kokosnoot

 

... karakteristieken

De AER parfums zijn 100% botanisch, veganistisch en vrij van synthetische en conserveringsmiddelen. Alle parfums zijn hooggeconcentreerd en worden met de hand gemengd en gevuld in hun atelier in Berlijn.

 

... maker

Stefan Kehl

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen