AER - Accord n° 5 : WHITE PEPPER - Parfum

€120,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit botanisch parfum is droog en knapperig, met witte peper en kerrieplant (immortelle). Deze moderne versie van de klassieke 'fougère' geeft pit aan je dag.

 

... verhaal

Accord nr. 05: White Pepper is AER's versie van een klassieke fougère met een modern kantje. Een droge, kruidige kern van witte peper en heldere elemi, vermengd met weelderige Corsicaanse kerrieplant (immortelle), gaat het gevecht aan met de openingsnoten van citrus en blauwe kamille. Tabaksblad en galbanum benadrukken de knapperige, droge persoonlijkheid van dit parfum. De geur wordt onderstreept door Frans eikenmos - de basis voor elke klassieke fougère. Knapperig, spannend en vol verrassingen. 

Witte peper begint als een zwarte peperkorrel, maar de buitenste schil wordt verwijderd alvorens het te drogen in de zon. Dit parfum bevat drie verschillende pepers: een witte en een zwarte peper die in Madagaskar worden geteeld en Peruaanse roze peperkorrels (die geen echte pepers zijn). Alle drie worden vaak gebruikt in de keuken. 

 

 

... noten

witte peper, kerrieplant (immortelle), salie, elemi, galbanum, tabaksblad, eikenmos

 

... karakteristieken

De AER-parfums zijn 100% botanisch, veganistisch en vrij van synthetische en conserveringsmiddelen. Al hun parfums zijn hooggeconcentreerd en worden met de hand gemengd en gevuld in hun atelier in Berlijn.

 

... maker

Stefan Kehl

0 sterren op basis van 0 beoordelingen